GO!-NH Reflower - Accelerator 2020

GO!-NH Reflower - Accelerator 2020

GO!-NH On Stage 2020 - Reflower from GO!-NH on Vimeo.

Wist je dat GO!-NH er echt voor ondernemers is? Er zijn drie verschillende trajecten samengesteld, zodat ondernemers de beste ondersteuning krijgen die past bij de fase en omvang waarin het bedrijf zich bevindt.

In de GO!-NH Accelerator gaan we op zoek naar bewijs dat de klant/markt op jouw product of dienst zit te wachten; we gaan marktvalidatie doen en op zoek naar de juiste ‘problem-solution-fit’. Jouw klant heeft een probleem; jij hebt een perfect passende oplossing voor dit probleem. In drie maanden tijd helpen we jou aan de juiste skills en tools voor het vinden van de juiste focus en richting voor jouw bedrijf, met een geschikt en toekomstbestendig business model.
De andere twee programma's zijn GO!-NH Growth en GO!-NH Scale. Die programma's zijn interessant voor jou als je al klanten hebt en de volgende stap met jouw bedrijf wilt zetten. Daarover later meer.

Binnen GO!-NH kom je in een levendig netwerk met allemaal ondernemers met dezelfde ambities. Bij GO!-NH werken we met verschillende thema’s, zodat het nog makkelijker wordt om de juiste matches tussen ondernemers, coaches, partners en launching customers te vinden. In de komende weken nemen we je mee langs deze thema’s. We stellen je graag voor aan ondernemers die jou voor zijn gegaan in de GO!-NH Accelerator.

We starten de serie vandaag met het thema ‘Circulaire Economie’. Maak kennis met onze GO!-NH alumni Reflower.

 

Reflower
Toen oprichter Ellyne Bierman-Hagen vorig jaar aan GO!-NH meedeed, was ze net een paar maanden gestart met haar bedrijf. Reflower is de eerste duurzame bloemenbieb van Amsterdam. Reflower verhuurt boeketten met beeldige blijvende bloemen in een bijpassende vaas. Flowers as a Service, de bloemen worden thuis of op kantoor bezorgd. Reduce, re-use, reflower! Dit jaar staat ze in de VIVA400 en is ze genomineerd als Meest Inspirerende Ondernemer van 2020. Kijk je mee naar haar verhaal?

 

 

Terug naar blog