GLUE Amsterdam 2022 - Save the Date

GLUE Amsterdam 2022 - Save the Date

GLUE Amsterdam -connected by design- is sinds 2020 een fantastisch design event met tentoonstellingen, presentaties en feestelijke bijeenkomsten. GLUE verbindt en versterkt de Amsterdamse creatieve sector en opent drie dagen lang de deuren voor professionals en publiek.

Dit jaar van donderdag 15 t/m zaterdag 17 september.

Reflower is op donderdag aanwezig bij Hotel Arena en op vrijdag en zaterdag rond de Herengracht, Keizersgracht en Rozengracht op de route.

Het programma van de derde editie van GLUE barst uit zijn voegen met (nieuwe) deelnemers en evenementen. Tegelijkertijd is de route compacter en overzichtelijker, op verzoek van bezoekers en deelnemers. De GLUE Map verbindt maar liefst 170 ontwerpers, architecten, merken en showrooms in Amsterdam West, Centrum en Oost. Exposanten met ateliers in andere delen van de stad tonen hun werk in de ateliers van (en samen met) collega's, onder meer in de 19 HUBS verspreid over de stad. Dit past perfect bij de missie van GLUE, namelijk het versterken en verbinden van de Amsterdamse creatieve sector.

 

GLUE amsterdam connected by design

September 15-17.2022

GLUE is a three-day design-route from and for Amsterdam designers, the general public, architects, brands, showrooms, galleries, academies, and other colleagues.

GLUE amsterdam connected by designconnects all locations and provides a substantive and attractive program for colleagues and the public.

 

 

Terug naar blog