FAQ Reflower

FAQ Reflower

Wat is Reflower?
Reflower is opgezet door Ellyne Bierman. Het is de eerste duurzame bloemenbieb van Nederland in Amsterdam. Wij verhuren boeketten van kunstbloemen in een bijpassende, gerecyclede vaas. Uiteraard worden de beeldige blijvende bloemen op kantoor of thuis bezorgd.

Waar en wanneer bezorgen jullie precies in Amsterdam?

Op dit moment bezorgen we in Amsterdam. We leveren het liefst op maandag en dinsdag van 12.00 - 21.00 uur. Komt een andere dag of tijdstip je beter uit? Geef het door, dan houden we daar rekening mee. 

Hoe bezorgen jullie?
Wij bezorgen met de Reflower Bakfiets waar altijd een aantal boeketten kunstbloemen met bijpassende vaas instaan om uit te kiezen. 

Hoe verzorgen jullie de bloemen?
Als de bloemen retour komen, worden ze schoon en stofvrij gemaakt met koude perslucht. Als de bloemen niet meer fris ruiken, krijgen ze een speciale behandeling met een ozongenerator. Daar komen ze zo fris als nieuw weer uit. Klaar voor de volgende ronde!

De bezorging komt me in de geplande week helemaal niet uit. Wat nu?
Geen probleem, dan plannen we de bezorgafspraak voor een ander moment in.
De bloemen verwelken niet!

Hoe word ik ambassadeur van Reflower?
Het succes van ons bedrijf wordt alleen maar groter als onze members enthousiast over Reflower vertellen aan andere mensen. Bij iedere levering ontvang je kaartjes en flyers, die je aan potentiële members kan geven. 

Kan ik water of verse bloemen aan het Reflower boeket toevoegen?
Nee, dat mag niet. De bloemen worden geleverd in een keramieken vaas, zodat je niet ziet dat de stelen droog staan. Stelen van kunstbloemen kunnen niet goed tegen water. Het komt de duurzaamheid van onze Reflower boeketten niet ten goede als je water en verse bloemen toevoegt aan de vaas. Bovendien worden de bloemen in droge oase gestoken, dat kan ook niet tegen water.

Levert Reflower ook aan zakelijke klanten?
Natuurlijk. Reflower leent zich uitstekend voor de zakelijke markt. Wil je ook duurzamere bloemen op kantoor op de balie, op de bar, bij de receptie of in de wachtkamer? Stuur een mailtje aan info@reflower.nl en dan regelen we dat.

Wat moet ik doen als ik mijn gekozen boeket toch niet mooi vind?
Dat is geen enkel probleem. Wij willen graag blije klanten. We komen het boeket omwisselen als we in de buurt zijn, voor een vaas met bloemen waar je wel graag tegen aankijkt.

Hebben jullie ook een cadeau-abonnement?
Wil je Reflower cadeau geven of vragen? Goed idee. De gevers kunnen (individuele) cadeaubonnen bestellen, dan verzamel je zo jouw bos blijvende bloemen bij elkaar. Mail naar info@reflower.nl voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn Reflower abonnement pauzeren of stopzetten?
Je kunt Reflower ieder moment pauzeren of stopzetten. Geef het door via info@reflower.nl. We komen de vaas met bloemen bij je ophalen als we in de buurt zijn.

Terug naar blog