De eerste echte duurzame bloemenbieb

De eerste echte duurzame bloemenbieb

Hoera! De eerste echte duurzame bloemenbieb💚💚💚

In januari 2020 ben ik gestart met het verhuren van vazen met bloemen als circulaire oplossing voor verse bloemen.

Kunstbloemen met vazen hebben best veel volume… alles stond in ons huis, tussen de Lego en de Kapla.

Voor Kerstmis kreeg ik via een member de tip dat ik een kamer kon huren op de Keizersgracht, totdat ze daar zouden starten met de verbouwing. Dat was fantastisch, we konden de kerstboom thuis opzetten.

In de vakantie hebben we alles weer naar ons huis terugverhuisd, de verbouwing was begonnen.

Bloemen en vazen in de kelder, in de keuken, in de zitkamer… je struikelde erover en ik moest met een zaklamp de juiste boeketten zoeken. Prima voor even, maar totaal niet ideaal…

Er is in Amsterdam een industrieterrein waar ik dolgraag wilde zitten. Net voorbij het Westerpark, met opslag/garages en kantoor erbovenop. Ik heb daar bloemen geleverd. Er staat bijna nooit iets te huur.

Toch gingen we er op de fiets even kijken, ik dacht nog, moeten we dat wel doen? Ja dus. M’n man vroeg aan iemand die bij zijn auto stond, hoe werkt dat hier met de huur van deze locatie? Komt er wel eens iets vrij? Toevallig zei deze man, je mag mijn pand wel even bekijken, want ik ben net verhuisd en ik wil dit in de toekomst gaan verhuren. Ik was meteen verkocht…prachtige ruimte, handig ingedeeld, aan het water, twee parkeerplekken, als je goed kijkt zie je een molen én de muurschildering van Keith Haring. Het is groot, en biedt alle mogelijkheden om Reflower te laten groeien.

Het was snel geregeld, afgelopen vrijdag hebben we alles verhuisd én deze week zijn we begonnen met het sorteren en inrichten.


Op de eerste foto zie je de bloemenbieb, op de tweede de maakkamer en op de derde foto de design stoelen van Bas van Pelt die mijn oma voor haar huwelijk in september 1938 cadeau heeft gekregen. Haar bureautje volgt nog.

We hebben nog een fotostudio ( blokken, papier/ camera/ statief), een paar tafels/ bureaus en bureaustoelen nodig…het liefst circulair, tweedehands of gebruikt!

Heb je een tip? Let me know!

Openingsparty volgt natuurlijk! 💐💚🙌

Reduce | Re-use | Reflower

Terug naar blog