Clubhouse of Podcast

Clubhouse of Podcast

Ik luister mee op Clubhouse, voornamelijk naar mensen die praten over Clubhouse. Ik snap dat ik nu zou moeten instappen om een duurzaamheidskamer te starten om daar te lullen ( zoals Bas Smit zegt) over bloemen en duurzaamheid. Maar dat zie ik niet zo zitten.

Het kost zo veel tijd. Met weinig bereik.

In de Zelfspodcast van vorige week leggen Sander en Jaap mijn gevoel ook goed uit. Wie hebben de tijd om te blijven luisteren naar geklets maar ja de FOMO. Het wordt niet opgenomen, misschien mis je iets. En iedereen wil het zo graag zo leuk vinden. Maar het is nog niet zo leuk. https://lnkd.in/ePS_kAP

Anyway...ik wil natuurlijk wel graag m’n verhaal vertellen, mensen enthousiasmeren voor mijn blijvende bloemen platform en nieuwe klanten vinden. Gelukkig is er een podcast opgenomen die nog steeds te beluisteren is.

Gerhard te Velde heeft mij geïnterviewd voor zijn Podcast Groeivoer
Wil je meer weten over Reflower, de duurzame bloemenbieb de hobbels in het duurzame ondernemen en de mogelijkheden die er nog zijn? Luister dan naar aflevering 96 van de Groeivoer podcast. https://lnkd.in/ecrb6bb
Terug naar blog