Blijvende bloemen

Blijvende bloemen

Natuurlijke bloemen zijn prachtig, maar het is altijd jammer wanneer ze verwelken en we ze moeten weggooien. Gelukkig is er nu een oplossing: blijvende bloemen, oftewel bloemen die nooit zullen verwelken en die je keer op keer kunt gebruiken.

Altijd
Een van de grootste voordelen van kunstbloemen is dat je er voor altijd van kunt genieten. Geen verwelkte bloemen meer op de eettafel of in de woonkamer, maar altijd mooie en kleurrijke bloemen die je interieur opvrolijken. Hoewel de initiële kosten hoger zijn dan die van een natuurlijk boeket, bespaar je uiteindelijk geld omdat je niet meer wekelijks naar de bloemenwinkel hoeft te gaan.

Gemak
Blijvende bloemen zijn ook ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben of weinig tijd hebben voor onderhoud. Ze hebben geen water nodig en zijn makkelijk te onderhouden. Daarnaast zorgen ze niet voor vieze vazen omdat er geen water in hoeft.

Overal
Blijvende bloemen zijn bovendien zeer veelzijdig en kunnen overal geplaatst worden. Of je ze nu in de zon op de vensterbank plaatst, in een vitrinekast achter gesloten deuren, of op het kookeiland, ze zullen altijd prachtig blijven.

Combinaties
Door het grote aanbod van blijvende bloemen kun je je eigen boeketten samenstellen en ze eindeloos combineren. En als je na een tijdje genoeg hebt van een bepaald boeket, kun je de bloemen gewoon losmaken en er iets anders mee doen. Zo kun je bijvoorbeeld sierpluimen toevoegen voor een tropische sfeer, of mooie takken voor de feestdagen. Met blijvende bloemen zijn de mogelijkheden eindeloos!

Kies je eerste boeket uit op www.reflower.nl
Terug naar blog