Barts Boekje x Moederdag x Reflower

Barts Boekje x Moederdag x Reflower

De Moederdag reclames vliegen me om de oren. Ik zie vooral veel bloemen-reclames, maar ik zit natuurlijk in die online fabeltjesfuik.

Ik heb ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met het sympathieke platform van Maartje Diepstraten - Barts Boekje.

Waarom?
Maartje is fan van Reflower en post daar regelmatig over op haar bloeiende instagram kanaal. Ik kijk altijd op Barts Boekje als ik tips nodig heb over reizen, eten, huis en tuin. Haar gevoel voor humor vind ik enig en oprecht, dus daar investeer ik graag in.

Ik geef mijn budget liever uit aan dit soort initiatieven dan aan de grote Tech-reuzen, die weliswaar het platform onderhouden een aanbieden, maar waar je geen contact mee kan krijgen of die zelf gezellige content maken waar ik van opknap.

Is dat slim?
Misschien niet, qua bereiksopbouw zou het slimmer zijn om honderden euros in Instagram te pompen. Dan heb je heel even een beetje bereik gekocht.

Is dat duurzamer?
Ja, dat wel, want ik bouw een wederkerige relatie met Maartje op, waarbij zij geniet van onze beeldige blijvende bloemen en wij blij worden van de artikelen die zij erover schrijft en vooral van de mooie foto's die ze post.

Zoals deze:

Met lege handen aankomen op moederdag is wat ons betreft een no go. Het hoeft heus niet groot te zijn, met een klein gebaar kom je er ook al. Goed, bloemen geven is altijd een goed idee. Het is vrolijk, geeft veel kleur en het vrolijkt mening mens op. Na enige tijd zijn de bloemen niet meer representatief en moeten ze de prullenbak in. Zonde, en zeker als je iets meer wilt uitpakken voor moederdag. En daarom is Reflower misschien wel precies wat je zoekt. Dit zijn namelijk kunstbloemen: die vergaan dus nooit meer, ha! Alleen nu snappen we dat het juist ook zo leuk is om hier en daar een beetje afwisseling te hebben. Komt ‘ie: bij Reflower kun je kunstbloemen huren en zelfs een abonnement nemen, zo hoef je niks weg te gooien. Je kunt zelf kiezen wanneer je wisselt en de bloemen komen in een mooie vaas. De plank mislaan is bijna onmogelijk met zo’n prachtig boeket.

#content #tech #instagram #reflower #moederdag #moederdagcadeau

 

 Barts Boekje

 

Terug naar blog