Back to school. Back to work.

Back to school. Back to work.

Het voelt als Nieuwjaarsdag. Back to school. Back to work. Back to life, back to reality.

Een dag met goede voornemens, een nieuw begin.

Mijn goede voornemens:

1. Sporten.
Heb ik geen tijd voor gemaakt.
Gevolg: rugpijn.
0 zin in. Noodzakelijk

2. De 0.0 maanden.
Meer focus, beter slapen, fruitiger gedurende de week. Geen alcohol meer.
Nee zeggen tegen wijn op een borrel vind ik lastig en ongezellig. Ruggengraat van een elastiekje.

3. Geen aandacht voor politieke campagnes.
Er gaat een strijd losbarsten die héél véél uren media consumptie met zich meebrengt. Tijd die ik liever aan m’n kinderen besteed.

Het nieuwe politieke klimaat is extreem belangrijk voor duurzame en impact ondernemers.

Krijgen we ruimte, stimulerende maatregelen voor een circulaire economie of wordt het star en strak?
Met grote ego’s en spreekpoppen die de belangen van grote bedrijven vertalen naar beleid en subsidies van vervuilers.

Ik wil graag de aarde beter doorgeven aan onze kinderen.
Met gezonde grond, schoon water, groene steden en voedzaam eten. Zonder pesticiden gebruik, met minder afval en minder CO2 uitstoot.
Maar ik heb precies 0 invloed op de verkiezingen dus ik ga daar geen tijd aan verkwisten. Ook 0.0 dus.

4. Structuur aanbrengen in m’n werk, agenda en to do list.

🌺 Nieuwe abonnees werven. Minimaal 250 nieuwe klanten in 2023 - om het bestaansrecht van Reflower, de duurzame bloemenbieb te waarborgen.

🏢 Wil jij Reflower, de duurzame bloemenbieb introduceren bij jouw bedrijf?
Dolgraag.
Het vinden van leads kost veel tijd - maar het vullen van de sales funnel is noodzakelijk. We leveren in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

🏠Thuis kan je natuurlijk ook een abonnement nemen. Misschien voldoe je dan aan je eigen goede voornemens van minder afval, minder uitstoot en een gezellig huis!

🌸 Kunstkerstbomen en planten aan het assortiment toevoegen - om meer omzet te genereren. Interesse? Zet Kunstkerstboom in de comments en ik stuur je de info.

🌻 Partnership Noordwest Ziekenhuisgroep uitvoeren om de eerste bloemenbieb in Ziekenhyis Alkmaar te openen.

🌼vt wonen&design beurs - toegangskaartjes met korting voor members en fans, beursdeelname en PR mogelijkheden in Oktober Woonmaand.

🌹Events: uitbreiding van de aankleding van eenmalige evenementen. Duurzame Dinsdag via MVO Nederland, installatie in Fashion for GoodMuseum in Amsterdam, Pink Ribbon Nederland Pop Up tijdens de campagne maand.

5. Maximaal 30 minuten op Instagram en LinkedIn per dag. Nu klik ik de tijdslimiet altijd weg. Maar dat mag niet meer. 😉

Kortom:
Focus - ik weet dat verandering van gedrag vet lastig is. Maar zo’n eerste week geeft hoop. Jij ook veel succes!

#ondernemen #reflower #kunstbloemen #kunstkerstboom #events#zerowaste

 

Het voelt als Nieuwjaarsdag. Back to school. Back to work. Back to life, back to reality. Een dag met goede voornemens, een nieuw begin. Mijn goede voornemens: 1. Sporten. Heb ik geen tijd voor gemaakt. Gevolg: rugpijn. 0 zin in. Noodzakelijk 2. De 0.0 maanden. Meer focus, beter slapen, fruitiger gedurende de week. Geen alcohol meer. Nee zeggen tegen wijn op een borrel vind ik lastig en ongezellig. Ruggengraat van een elastiekje. 3. Geen aandacht voor politieke campagnes. Er gaat een strijd losbarsten die héél véél uren media consumptie met zich meebrengt. Tijd die ik liever aan m’n kinderen besteed. Het nieuwe politieke klimaat is extreem belangrijk voor duurzame en impact ondernemers. Krijgen we ruimte, stimulerende maatregelen voor een circulaire economie of wordt het star en strak? Met grote ego’s en spreekpoppen die de belangen van grote bedrijven vertalen naar beleid en subsidies van vervuilers. Ik wil graag de aarde beter doorgeven aan onze kinderen. Met gezonde grond, schoon water, groene steden en voedzaam eten. Zonder pesticiden gebruik, met minder afval en minder CO2 uitstoot. Maar ik heb precies 0 invloed op de verkiezingen dus ik ga daar geen tijd aan verkwisten. Ook 0.0 dus. 4. Structuur aanbrengen in m’n werk, agenda en to do list. 🌺 Nieuwe abonnees werven. Minimaal 250 nieuwe klanten in 2023 - om het bestaansrecht van Reflower, de duurzame bloemenbieb te waarborgen. 🏢 Wil jij Reflower, de duurzame bloemenbieb introduceren bij jouw bedrijf? Dolgraag. Het vinden van leads kost veel tijd - maar het vullen van de sales funnel is noodzakelijk. We leveren in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. 🏠Thuis kan je natuurlijk ook een abonnement nemen. Misschien voldoe je dan aan je eigen goede voornemens van minder afval, minder uitstoot en een gezellig huis! 🌸 Kunstkerstbomen en planten aan het assortiment toevoegen - om meer omzet te genereren. Interesse? Zet Kunstkerstboom in de comments en ik stuur je de info. 🌻 Partnership Noordwest Ziekenhuisgroep uitvoeren om de eerste bloemenbieb in Ziekenhyis Alkmaar te openen. 🌼vt wonen&design beurs - toegangskaartjes met korting voor members en fans, beursdeelname en PR mogelijkheden in Oktober Woonmaand. 🌹Events: uitbreiding van de aankleding van eenmalige evenementen. Duurzame Dinsdag via MVO Nederland, installatie in Fashion for Good Museum in Amsterdam, Pink Ribbon Nederland Pop Up tijdens de campagne maand. 5. Maximaal 30 minuten op Instagram en LinkedIn per dag. Nu klik ik de tijdslimiet altijd weg. Maar dat mag niet meer. 😉 Kortom: Focus - ik weet dat verandering van gedrag vet lastig is. Maar zo’n eerste week geeft hoop. Jij ook veel succes! #ondernemen #reflower #kunstbloemen #kunstkerstboom #events #zerowaste

Terug naar blog