Artificial Intelligence

Artificial Intelligence

Voor het controleren van de retour boeketten wacht ik al 3 jaar op een Artificial Intelligence oplossing.

📷Foto voor de levering, foto bij het ophalen.
📸 Is het boeket hetzelfde?
Top.
Mist er iets?
Dan kunnen we dat melden aan de klant.

Die app bestaat nog niet.

⚖️Dat gaan we met een weegschaal oplossen. Gewicht vooraf, gewicht bij inlevering. Werkt niet altijd, want sommige mensen geven onze blijvende bloemen water omdat ze zo echt lijken. 💦

🌺Ik ga ervan uit dat de meeste mensen deugen, maar stel dat een klant iedere maand 1 bloem uit een samengesteld boeket haalt. Dan heeft zij na een jaar een leuke bos blijvende bloemen verzameld. ( do not try this at home)

🌷Maar als je iemand met een start-up wilt naaien... Die neem ik op de huur toe. De gemiddelde waarde van 1 bloem in ons boeket is €12. 🌻
Er zitten 15 stelen in een vaas, die €100 kost. 15 x €12 = €180 + €100 = €280. We verhuren onze boeketten voor €20 per maand.

Ik hoop dat die foto controle app er snel komt.

🔡 Maar er is groot nieuws in AI ontwikkeling…teksten kunnen nu automatisch geschreven worden.

Gisteren heb ik de Artificial
Intelligence site https://chat.openai.com/ chat getest op teksten. Dit is een app waar veel meer mensen op zitten te wachten. Wat een walhalla!

💬Oh la la, dit is echt een tip als je even niet weet waarover je content kan schrijven, blogposts, nieuwsbriefberichten en het verwoorden van algemene informatie. Vragen krijgen goede antwoorden. De antwoorden gebruik je als basis voor jouw eigen tekst.


Bijvoorbeeld:
Is er een oplossing voor het controleren van geleverde producten bij een huur constructie?

AI chat:

Het is belangrijk om te onthouden dat het controleren van de geleverde producten een belangrijk onderdeel is van de huurconstructie, omdat dit de kwaliteit en betrouwbaarheid ervan garandeert. Het is daarom verstandig om dit op een zorgvuldige manier te doen en eventuele afwijkingen tijdig te melden en op te lossen.

☘️Precies. Ik wacht met smart op de volgende AI toepassing om onze boeketten te checken.

🕵️‍♀️Als je tips hebt mbt het vastleggen van verhuurde boeketten en de controle bij de retour inname, ik hoor het heel graag.

Ondertussen ga ik mijn teksten over de circulaire economie, de R ladder, Product as a Service en duurzaamheid verbeteren. Voor in de Reflower, de duurzame bloemenbieb nieuwsbrief, op de site https://www.reflower.nl en ook op LinkedIn. Stay tuned!
Terug naar blog