Blijvende bloemen in het Amsterdam Museum

Blijvende bloemen in het Amsterdam Museum

In café Mokum in het Amsterdam Museum staan 1 grote Return to Sender (RTS) en 36 kleine vaasjes met blijvende bloemen die passen bij de Gouden Koets die daar tentoongesteld is.

Vermaat kiest voor bloemen uit de duurzame bloemenbieb. Luxe, gemakkelijk en voordeliger dan vers. En het allergrootste voordeel: no-waste. Heel veel dank dat we het café mogen opfleuren.De Gouden Koets is te zien in het Amsterdam Museum! Voor het eerst sinds de grote restauratie die in 2015 begon, kan hij weer worden bekeken. Amsterdammers schonken de Gouden Koets aan de jonge koningin Wilhelmina voor haar inhuldiging in 1898. De koets is weer te zien in de stad waar hij gemaakt is in Amsterdam t/m 27 februari 2022.

 Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen.

De inkomsten gaan rechtstreeks ‘return to sender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een beter loon voor de vrouwen.

Deze Reflower vazen maken het verschil. We vertellen dit verhaal heel graag. Dankzij RTS hebben duizenden vrouwen over de hele wereld de stap gezet naar een beter bestaan.

De producten van Return to Sender zijn bijzonder geschikt om in een kerstpakket op te nemen. Neem contact op met Sophie Schoonhoven of Daphne van 't Hof en zij regelen alles, met liefde, van A tot Z.

 

 

Terug naar blog