Amsterdam Impact Days

Amsterdam Impact Days

The Impact Days - We zouden, samen met @tinylibrary.nl in de Hallen op de Impact Market staan met heel veel leuke, duurzame en sociale 'NEXT LEVEL' merken. Inspiratie om lokaal, sociale, duurzame en ambachtelijke cadeaus te kopen tijdens de aankomende feestmaand.

@reflower.nl, de duurzame bloemenbieb is aangesloten bij @socialenterprisenl en deelnemer aan de @theimpactdaysamsterdam.

Natuurlijk gaat weer alles anders dan voorheen, het event is helaas uitgesteld. De inspiratie vindt online plaats. Gesprekken met potentiële leden van de bloemenbieb schuiven door naar het voorjaar. Jammer. Maar dat neemt niet weg dat we het heel leuk zouden vinden als je een kijkje wilt nemen op het platform waar alle mooie merken zich verzameld hebben. Want wie weet, doe je nog leuke inspiratie op om te kopen bij bedrijven die 'NEXT LEVEL' het verschil durven te maken. Doe je mee?

Wat zijn de Impact Days?
Het aantal ondernemers dat werkt aan een eerlijke en duurzame toekomst groeit, maar toch zijn deze ondernemers nog niet voor iedereen zichtbaar. Om heel Nederland kennis te laten maken met next level ondernemen hebben de vier grootste gemeenten (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) in 2018 het initiatief genomen om The Impact Days te starten. 

Tijdens deze drie dagen openen next level ondernemers hun deuren om te laten zien hoe zij bijdragen aan een eerlijke en duurzame toekomst. De afgelopen jaren heeft The Impact Days geleidt tot mooie nieuwe samenwerkingen, verhalen en vooral inspiratie. En ook dit jaar gaan we dit doen, al is het net even anders. Op het digitale platform krijgen next level ondernemers de ruimte om te laten zien wat ze doen, andere te inspireren met hun verhalen en nog meer impact.

https://theimpactdays.nl
#impactdays #theimpactdays2021
Terug naar blog