A Beautiful Mess

A Beautiful Mess

Impact ondernemers helpen elkaar. Fleur Bakker van A Beautiful Mess - Restaurant zag Reflower, de duurzame bloemenbieb op het podium bij Social Enterprise NL en kiest voor het nieuwe restaurant voor blijvende bloemen.

Fleur Bakker werd tijdens het Social Enterprize Festival gekozen tot vrouwelijke ondernemer van het jaar.

A Beautiful Mess is een horecaconcept ontwikkeld door Refugee Company, met restaurants in Arnhem en Utrecht. De nieuwste pop-up zit in Amsterdam op de Linnaeusstraat, in het Manor Hotel. (woe t/m zo, vanaf 16:00 uur).

Refugee Company streept al zeven jaar lang het woord vluchteling door, omdat ‘vluchteling’ geen identiteit is, maar een tijdelijke fase in iemands leven. Ze spreken liever over ‘mensen die ooit naar Nederland zijn gevlucht’, maar nóg liever noemen we elkaar bij de naam. Refugee Company biedt betaalde banen en vrijwilligerswerk aan in Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Daarmee kunnen Beriha, Lubna, Mohammed en alle anderen werkervaring opdoen en economisch onafhankelijk worden.

De missie is om samen te werken aan werk, om zoveel mogelijk talent te ontsluiten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. In een wereld met steeds meer ongelijkheid en conflicten is het doel om in een inclusieve samenleving te leven waarin iedereen ertoe doet en van waarde is.

Blij om aan deze missie bij te mogen dragen met onze blijvende bloemen!
Terug naar blog