6 voordelen van kunstbloemen

6 Voordelen van Flowers for Life

Alle voordelen van kunstbloemen op een rijtje:

1 | Uit onderzoek is gebleken dat bloemen een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van mensen. Op de werkvloer zorgen ze voor een betere stemming en werksfeer. En ja, ook zijden bloemen zorgen voor een lach op je gezicht!

2 | Sommige hebben een allergie voor bepaalde soorten bloemen of houden niet van de geur van bijvoorbeeld Lelie's. Met zijden bloemen heb je daar geen last van.

3 | Blijvende bloemen zijn praktisch in het onderhoud. Ze zijn niet gevoelig voor tocht, airco of de verwarming. De bladeren vallen niet uit, je hoeft geen water te verversen, de stelen hoeven niet schuin te worden afgesneden. Onze boeketten worden zorgvuldig samen gesteld en thuisbezorgd in een bijpassende vaas. Gemak, service en beeldig.

4 | De kunstbloemen die tegenwoordig te koop zijn, zijn prachtig, nauwelijks van echte bloemen te onderscheien. De kwaliteit is veel beter en de keuze is groter dan enkele jaren geleden. 

5 | Blijvende bloemen staan lang, blijven altijd mooi en... door het ijzerdraad eenvoudig te buigen in de gewenste vorm. Dit voorkomt dat de bloemen op elkaar lijken en het zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

6 | Van zijden bloemen heb je eindeloos plezier. Verse bloemen gooi je na een tijdje weg. Forever Flowers zijn milieuvriendelijker dan verse bloemen, ook al worden de kunstbloemen in het verre oosten gemaakt en naar Nederland vervoerd.Terug naar blog