12 Hoogtepunten voor Reflower uit Q1

12 Hoogtepunten voor Reflower uit Q1

12 Hoogtepunten uit Q1:

1. Het winnen van de Butterfly Award ter waarde van €10.000 door Social Enterprise NL en de Fred Foundation tijdens de De Week van de Circulaire Economie bijeenkomst.

2. Pernille La Lau kwam naar de bloemenbieb om mee te werken voor Zondag op Vier.

 

 

3. AT5 heeft de Straten van Amsterdam op de Herengracht bij ons opgenomen. Met aandacht voor het samen delen van kunstbloemen.

 

4. Koningin Máxima heeft meer aandacht voor de Circulaire Economie en opende de Nationale Conferentie. Het is gelukt om met haar op de foto te gaan.

 

5. Drie maanden op een rij verdubbeling van de cijfers. In totaal meer dan 22.000 bezoekers & 500 bloemenwissels in Q1.

 

6. Heel veel leuke artikelen in de landelijke dagbladen, zoals het Het Financieele Dagblad, Trouw, Algemeen Dagblad, NRC en een superleuk artikel in Het Parool.

 

7. Om in de konijnkijke tintjes te blijven. Onze bloemen stonden twee maanden op Paleis Soestdijk.

 

8. We hebben veel nieuwe klanten blij weten te maken met onze bloemen. Particulieren - want onze bloemen staan thuis ook enig. Maar ook veel zakelijke klanten uit de zorg en horeca. En op heel veel kantoren staan de bloemen te stralen.

 

Wil je de bloemen in het echt zien?

Onze bloemen staan op veel openbare locaties. Bij de Bergman Clinics in Zaandam en Hilversum, in de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar. Op AMHC Westerpark, Amsterdamsche Hockey & Bandy Club (AH&BC), Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop.

 

Alle restaurants van Café Restaurant De Eendracht, in het Van Gogh Museum, op het strand bij Club Cabo en Tijn Akersloot, Bar Bellini AMS en Brasserie Lolita. In de lobby bij Hotel Arena Amsterdam, bij de Amsterdamse vestigingen van Anne&Max, CanCanteen | Eat, Meet, Work, Play en Cafe Schinkelhaven. L'Atelier du Champagne, BOOTHUIS, in de winkels van Studio HENK. In het Het Kraakpand.

 

9. Reflower, de duurzame bloemenbieb is een Baanbrekend Businessmodel - de podcast voor BNR Nieuwsradio was superleuk om te maken. Ik vind het vooral tof dat de energie die we stoppen in het opfleuren van de circulaire economie gezien wordt.

 

10. Hoogtepunt of dieptepunt. Nou ja, vooruit, hoogtepunt. De klacht die is ingediend bij de Stichting Reclame Code. Omdat er duizenden mensen op gereageerd hebben. Omdat ik ook wel weet dat ik in m'n eentje de sierteelt niet kan veranderen. Maar dat het toch op lijkt, dat ze zenuwachtig worden van negatieve aandacht.

 

 

11. De investeerders van de Reflower Crowdfund zijn bijna allemaal akkoord gegaan met het voorstel tot herstructurering. Het is fijn om vertrouwen te krijgen van belangrijke ambassadeurs. Thanks CrowdAboutNow

 

 

12. Samenwerking met Hilde Sijbring om de Club van Circulaire Ondernemers te ontwikkelen ism Provincie Utrecht en Stichting DOEN

 

Op naar Q2....samen met het beste team om dit allemaal weer voor elkaar te krijgen! Dank Marene Schram Joyce Ruijgrok Isabelle Pronk

Terug naar blog