ZIN - Lezersaanbieding

BEELDIGE BLIJVENDE BLOEMEN

Echt of Nep? 

Nepbloemen, plastic bloemen of kunstbloemen. De categorie heeft een stoffig imago, maar wint aan populariteit.  Verse bloemen vergaan, een bos nepbloemen blijft bestaan. Overigens noemt Ellyne Bierman, de oprichter van Reflower, het liever blijvende bloemen.

Reflower verhuurt prachtige, handgemaakte boeketten met blijvende bloemen. De natuurgetrouwe bloemen zijn met grote zorg uitgekozen, samengesteld tot een vol boeket in een mooie vaas. 

Speciaal voor ZIN heeft de duurzame bloemenbieb een boeket samengesteld in een vaas van Return to Sender, een non-profit organisatie die zich inzet voor eerlijke en duurzame handel.

Reflower is het abonnement op kunstbloemen, die worden geleverd in de Randstad, voor particulieren en zakelijke klanten, vanaf €5 per week. In de online bloemenbieb kies je een boeket uit dat wordt thuisbezorgd. Toe aan een ander bloemetje? Kies de volgende vaas met blijvende bloemen uit op de website en de bloemen worden gewisseld aan de deur. Er zijn meer dan 500 vazen in omloop. De keuze is reuze.

Reflower is gestart om impact te maken en de circulaire economie te bevorderen. Ellyne wil dat Nederlanders minder gebruik maken van ingevlogen verse bloemen uit verre landen of bloemen gekweekt in de kas met gas en pesticiden. Het duurzame initiatief zorgt voor CO2 reductie en minder afval. 

Huren:

Reflower nodigt je van harte uit om kennis te maken via een aantrekkelijk proefabonnement, dat automatisch stopt. Vier maanden blijvende bloemen met vaas én een wissel voor €90 ipv €120. Levering in de Randstad.

Kopen:

De vaas van Return to Sender ter waarde van €85 is gevuld met een prachtig natuurgetrouw boeket ter waarde van €265. Totaal €350 inclusief verzending in Nederland. Speciale ZIN-aanbieding: €250 

Stuur een mail naar info@reflower.nl voor meer informatie. 

Mogelijkheden bespreken?