BOEKETTEN VERKOOP

Naast een boeket huren is het ook mogelijk om een boeket te kopen bij Reflower.

Je kunt een boeket inclusief vaas in onze bloemenbieb uitkiezen en wij maken vrijblijvend een prijsopgave. Ook is het mogelijk voor abonnementshouders om het boeket dat je al hebt staan te kopen.

BEKIJK DE BOEKETTEN

Veelgestelde vragen

Uit welke boeketten kan ik kiezen?

Ons verkoopassortiment is gelijk aan ons assortiment voor de verhuur. Dit betekend dat de blijvende bloemen een tweede, derde of zelfs vierde thuis bij jou krijgen. Wij zorgen er altijd voor dat jij de bloemen ontvangt in een uitstekende en beeldige staat.

De keuze is reuze en ons assortiment wisselt wekelijks.

Neem contact met ons op om te horen of jouw gewenste boeket beschikbaar is voor verkoop.

Wat kost een boeket?

De prijs voor het aankopen van het boeket wordt bepaald aan de hand van de waarde van het boeket en de vaas. Indien je een abonnement bij ons hebt kun je korting ontvangen voor de periode dat jij het boeket al hebt gehuurd.

Je krijgt 25% van de kosten van de gehuurde periode van dit boeket, met maximaal een jaar, als korting op de aanschafwaarde van het boeket.

Ik woon buiten jullie bezorggebied voor een abonnement, kan ik alsnog een boeket bestellen?

Zeker weten! We zorgen ervoor dat jouw blijvende boeket veilig en wel bij jou thuis komt met de bezorgservice.

Het boeket dat ik voor ogen heb kan ik niet meer vinden, waarom?

Ieder boeket in onze bloemenbieb is uniek, waardoor het mogelijk is dat iemand anders het boeket al heeft gehuurd of gekocht.

Het is mogelijk om een boeket te reserveren. Als je een prijsopgave hebt aangevraagd, dan reserveren wij het boeket ook direct voor jou zodat het boeket niet ondertussen verhuurd of verkocht kan worden.

Wat is de levertijd?

We doen ons uiterste best om jouw bestelling binnen 5 werkdagen bij je te bezorgen en te verblijden met je aankoop.

Wat zijn de bezorgkosten?

Omdat gratis bezorging geen eerlijke prijs kan zijn, rekenen wij bezorgkosten voor iedere bestelling. De bezorgkosten zijn minimaal €9,25 per boeket, de kosten kunnen hoger zijn bij een groot formaat boeket.

Zowel de verzendkosten als de retourkosten zijn voor de klant zelf. Het is ook mogelijk om het boeket op afspraak op te halen bij ons op kantoor in Amsterdam.

Wat als het boeket niet naar mijn wens is?

Toch niet het juiste besteld? Dat is geen enkel probleem. We streven ernaar om onze klanten blij te maken. Stuur een email naar info@reflower.nl met jouw retour aanvraag en om welke producten het gaat, dan regelen wij een retourcode. Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd na ontvangst van jouw bestelling. Houd er rekening mee dat wij retourkosten in rekening brengen.

Ben je na een langere tijd uitgekeken op het boeket? Bekijk onze Refund service in de vraag hieronder.

Kan ik mijn gekochte boeket inleveren? (Refund)

Wil je jouw blijvende bloemen een tweede leven geven? Dan mag je de bloemen en vaas altijd weer inleveren. Bij Reflower kun je contact opnemen om jouw kunstbloemen in te ruilen en een refund te ontvangen.

De refund die jij ontvangt is maximaal 25% van de aanschafwaarde van het boeket. Het percentage wordt bepaald aan de hand van de waarde van het boeket. Om de waarde van het boeket te bepalen ontvangen wij graag diverse foto's van de bloemen en/ of de vaas via info@reflower.nl

Meer informatie