The Flowerbikeman

The Flowerbikeman

The Flowerbikeman gaat in het kader van Reflower Recycling de allermooiste Flowerbike ter wereld voor ons maken! Challenge accepted. Daar betalen we Warren natuurlijk voor - en we doneren hem extra bloemen uit onze voorraad blijvende bloemen voor kunstenaars voor zijn andere fietsen. Zo 'Refloweren' we samen Amsterdam.

 

 


De Amerikaanse Warren woont al jaren (illegaal) in Amsterdam met zijn vrouw, die een ernstige vorm van epilepsie heeft. Ze wonen op een boot in Noord en hij fleurt de stad op door overal versierde fietsen neer te zetten. Free smiles for everybody. His ladies are working on every corner of the street.

De fietsen zijn door duizenden, misschien wel miljoenen Amsterdammers, bezoekers en toeristen gefotografeerd en hebben mensen een glimlach op hun gezicht getoverd. Love is the cure!

Student Jeen Verbunt (24, student Media & Culture maakte vorig jaar samen met medestudenten Nadia Zhai, Claudia Elisa Sette, Lachlan Smithies, Nicole Tong en Alice Feliciati een korte documentaire. Zie dit artikel in Folia. https://lnkd.in/eeDNyNP5 

Om de documentaire te ondersteunen hebben ze vorig jaar ook een crowdfunding opgezet om Warren en Michele te helpen met geld, het papierwerk etc. En die is weer actief. Ik heb gedoneerd ( ben dol geworden op crowdfunding), misschien wil je ook meedoen? Je kan hier doneren. https://lnkd.in/egV2rJKh

#recycling #media #crowdfunding

Terug naar blog