In Het Parool

In Het Parool

🎉Tadaaa! We werken samen met The Flowerbikeman Warren Gregory om de expositie 🌺FlowerPower West🌺 in opdracht van de Ondernemersverenigingen uit Amsterdam West en Gemeente Amsterdam de wijk op te fleuren.

🌷Lange tijd zijn er wegwerkzaamheden geweest, om bewoners te bedanken voor hun geduld, zijn er nieuwe flowerbikes gemaakt met onze bloemen én zijn bestaande bloemenfietsen naar West verplaatst. We hebben routes getekend, foto’s gemaakt.

🌺 Onze eigen Reflower fiets hangt zelfs hoog in de lucht in de Hallen.🤳De Flowerbikeman heeft een levendig instagram account, waar hij toeristen laat weten waar z’n fietsen staan. Want die willen natuurlijk allemaal een foto met een bloemenfiets!! Zo gaat dat met de insta-toeristen tegenwoordig.

🛍Hopelijk gaan ze dan ook shoppen en eten bij de ontzettende leuke winkels en horeca die in de Kinkerbuurt, Oud-west en Bos en Lommer te vinden zijn. Dat kunnen de ondernemers wel gebruiken na jarenlange verbouwingen en de Corona-tijd.

💃De route start in de Hallen, dan de Kinkerstraat, de Bilderdijkstraat, De Clercqstraat, Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein.

🧒Kinderen kunnen meedoen met de kleurplatenwedstrijd. Grote mensen delen foto’s op insta en maken kans op leuke prijzen. @flowerpowerwest en @flowerbikeman

https://lnkd.in/ewQQ_9VM

🐣De fietsen staan tot Pasen tentoongesteld.

💐Onze blijvende bloemen zijn in West te bewonderen bij: Cafe BelcampoAnne&Max artotheek | galerie | podium Beeldend Gesproken De Hallen Amsterdam Anita Groenink MidWest Amsterdam Bar Spek Social Enterprise NL
🌼Hopelijk komen daar ook nieuwe plekken bij!

🚲Volgende keer een berichtje met de foto’s van de fietsen en dan zal ik schrijven over de uitdagingen met het werken met een kunstenaar. 🙃


Foto: Eva Plevier
Artikel Het Parool: Sara Luijters

https://lnkd.in/eUdHEHqu

Terug naar blog